Ayurveda på Our Land – ALL INCLUSIVE Ayurveda i Keralas backwaters

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND – frodigt. roligt. eksklusivt.

0
SERIØS TIMEOUT PÅ NATURSKØN Ø
Fra18.900 kr.
SERIØS TIMEOUT PÅ NATURSKØN Ø
Fra18.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

5108

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 17 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Ayurveda

Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme helt ned i gear og stresse af. Tag til Our Land – en smuk og frodig ø midt mellem kanaler og grønne rismarker – hvor du midt i den healende natur kan nyde revitaliserende ayurveda, finde kikkerten frem og kigge på sjældne fugle eller føle naturens omfavnelse på meditative gåture.

LÆS MERE

Stedet er all inclusive, så der er skøn ayurvedisk forplejning morgen, middag og aften, og hver morgen inviterer Ratheesh til en morgen vandretur ad diger og stier mellem rismarkerne, og bådsmanden Banu kender de små kanaler som sin egne bukselomme og er altid klar til at tage dig med ud på en afslappende sejltur.

Opholdet på Our Land giver dig en timeout fra din travle hverdag, hvor mailboksen og Facebook får lov til at passe sig selv, og du får mulighed for at få bugt med de livsstils ubalancer, du måtte have akkumuleret gennem en stresset hverdag, som f.eks. muskelspændinger, søvnbesvær eller dårlig fordøjelse. Vi kan ikke love dig et nyt og sundt liv, men vi kan tilbyde dig, at du her får mulighed for at lægge hverdagens bekymringer fra dig, koncentrere dig om at pleje din krop og dit sind og tage en god vane eller to med hjem.

Og det hele bliver krydret med tid til at udforske lokalområdet på en tur til templet i Alappuzha og en sejltur i husbåd på Backwaters’ smukke grønne og frodige kanaler mens du nyder en velsmagende frokost.

Rejsen er for dig, der er klar til stilhed, ayurveda, landsbyliv og intensiv forkælelse – for krop og sjæl!

ESSENSEN AF RETREATET

EN SERIØS TIMEOUT PÅ NATURSKØN Ø
REVITALISERENDE AYURVEDA & INTENSIV FORKÆLELSE
STILHED, AFSLAPNING & MEDITATIVE GÅTURE
FRODIGE OMGIVELSER & RIGT FUGLELIV
HUSBÅDSSEJLLADS & LANDSBYLIV
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Kochi – Our Land: Indkvartering og grounding

Du bliver modtaget ved ankomsten til Kochi lufthavn og kører direkte ned langs kysten til Alleppey og ’Backwaters’ området, hvis mange kanaler i den naturlige skønhed bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen man kun finder i Backwaters, i Holland og på den jyske marsk.

Du bliver sejlet over til Our Land og bliver indkvarteret. Under opholdet vil din Sahai (hjælper) tage sig rigtig godt af dig og forkæle dig. Efter du har fundet dig godt tilrette, vil du om eftermiddagen få din første ayurvediske behandling, hvor jetlaggen masseres ud af kroppen.

DAG 3 – 15Our Land: Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Dagene går først og fremmet med ayurveda behandlingerne, som rent faktisk fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Det første trin i din behandling er mødet med din terapeut. Din terapeut vil dagligt give dig en massage forud for den ayurvediske behandling. Terapeuten aflægger dagligt rapport til lægen, og de to koordinerer dine ayurvediske behandlinger. Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og lægen vil korrigere og rette ind undervejs.

Efter et par dage får du en snak med Dr. Jayakrishnan. Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Husk at ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes, men Dr. Jayakrishnan forklarer gerne.

Du får sund, let fordøjelig og velsmagende mad tilberedt med kærlighed. Du er omgivet af de sødeste mennesker, som kun vil dig det godt.

Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt.
Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken kan rutche lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og undgå at indgå i negative diskussioner.

Hvert værelse har en dejlig privat terrasse og der hænger hængekøjer rundt om ved de gode udsigtssteder. Der er med andre ord masser af gode steder at slænge sig og falde i staver… Sidde og kigge lidt på livet, der glider forbi på floderne, nabokonen der ror ned af floden med sin store andeflok, fiskerne der kommer forbi, børnene på vej til skole og vasketøjet der klares inden aftenbesøget i templet.

Når det passer ind i dit forløb, vil du blive inviteret til at tage med den lokale færge til Alleppey, besøge templet dér og markedspladsen, hvor du kan snuppe en kop chai og fylde kufferten med krydderier, før du tager retur til Our Land med auto-rickshaw.

Der vil også blive tid til en halvdagstur med husbåd på Backwaters, hvor du får serveret en god frokost.

Ayurvediske behandlinger understøttes fint med yoga. One-to-one yoga sessions kan tilkøbes.

DAG 16Hjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

LÆS OM OUR LANDS AYURVEDA LÆGE DR. JAYAKRISHNAN

Den ayurvediske læge på Our Land Dr. Jayakrishnan er imødekommende, nærværende og lyttende, kan sit kram og er dygtig til at kommunikere. Han står for behandlingerne og vil sikre, at de understøtter dig på bedste vis. Han vil være tilstede flere gange i løbet af dit ophold på Our Land og du får 1-2 individuelle konsultationer, som støtter dit forløb på stedet og han giver forslag til, hvordan du kan fortsætte med gode vaner, når du skal hjem.

Dr. Jayakrishnan T J (BAMS, MD) er uddannet fra Pankajakasthuri Ayurveda Medical College i Trivandrum under University of Kerala. Herefter har han videreuddannet sig (post graduation, MD) indenfor den ayurvediske disciplin Rasashastra (hvordan blandinger af metaller og urter kan bruges medicinsk) på Alvas Ayurveda Medical College, Karnataka under Rajiv Gandhi Medical University. Her lavede Dr. Jayakrishnan forskning og skrev speciale omkring, hvordan nano sølvpartikler kan bruges i en effektiv kur mod kræft.

OPDAG OUR LANDS VIDUNDERLIGE VERDEN

Modtag ayurvedisk behandlingsforløb
Kerala er hjemsted for ayurveda videnskaben, og de gamle tekster anbefaler at du under et ayurveda retreat afholder dig fra både sol- og havbadning, og være væk fra distraktioner. For at begrænse input og uro, giver det mening at mange seriøse og autentiske ayurveda steder ligger væk fra verdens larm og trængsel. På Our Land hersker roen og stilheden  der naturligt understøtter et behandlingsforløb. Med blot 6 værelser er der masser af plads og rum, tid til personlig opmærksomhed og omsorg.

Den første ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.

Inden ankomst anbefaler vi at du skriver til Dr. Jayakrishnan, så han er opdateret på netop dig og dine ønsker for opholdet.

Få hvile, vær i stilhed og restituer
Aurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hængekøje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste.

Vær tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen, og du er omgivet af vand. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs rismarkerne, eller finde kikkerten frem og studere på det rige fugleliv. Du kan også sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.

Tag familien med!
Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er det på Our land også muligt at ’gradbøje’ intensiteten. Hvad enten du går all-in og vælger hardcore versionen eller du tager light versionen med wellness massage og udflugter, så passer det fint sammen. For basen er den samme, det er blot indholdet i dagen, der varierer og kan tilpasses jeres forskellige ønsker. I kan med andre ord godt holde en familieferie med ayurveda som omdrejningspunkt, og alle kan få det lige, som de ønsker det, fra det blide til det seriøse.

FUGLEKIGGERI PÅ OUR LAND

Fuglelivet i området på og omkring Our Land er værd at gå på opdagelse i hele året rundt. Tag på lange vandreture langs bredden af søen, med din kikkert, kamera og fugle dagbog, og gerne i selskab med Ratheesh.

Se listen med spændende fugle som gæster har identificeret under besøg på Our Land HER.

PRIS

18.900 kr. for 16 dage
ALL INCLUSIVE med helpension & ayurveda

Per person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg +4.000 kr.

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan forlænges efter dine ønsker og behov

Højsæsons tillæg 15 dec. – 15 jan. Ring til os for pris
Alle værelser har loftvifter

Up-Grace:

+ yoga: 165 kr. for 1 privat one-to-one session med en kompetent og dygtig yoga underviser
+ air condition (anbefales ikke under ayurveda): 60 kr. pr. nat pr. værelse

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & resort på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse:

 • Fly København – Kochi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Transport fra lufthavn til Our Land t/r med bil (ca. 2 timer)
 • Ophold i delt dobbeltværelse/bungalow Our Land
 • Vegetarisk helpension tilrettet efter de ayurvediske principper
 • 14 dages ayurveda behandlinger (ca. 2 timer)
 • Alle urtepræperater under opholdet
 • Konsultationer med Dr. Jayakrishnan
 • Tempeltur til Alappuzha
 • Husbådssejllads i Backwaters inklusiv frokost
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Download printvenlig rejsebeskrivelse HER

Jeg var februar 2017 på et 3-ugers ophold på Our Land i Sydindien. Det var en fantastisk oplevelse, hvor jeg fik mulighed for at tanke al den energi op, som jeg ikke havde da jeg kom. Med kun 6 bungalows og en husbåd er det et skønt lille sted, hvor den enkelte gæst er i fokus og kan få præcis, hvad man ønsker; Our Lands personale er en historie for sig! Allesammen så opmærksomme og imødekommende! Morgen-teen kom af sig selv lige efter daggry, friske blomster blev plukket og sat i vand som en velkomst til dagen, morgenmad, frokost og aftensmad serveret som jeg ønskede det – alene eller sammen med andre, kano og gåtur arrangeret efter behov og min bungalow holdt helt fantastisk ren. Selv myggene på min terasse blev dagligt røget væk med en særlig røgelse.

Med i mit ophold var der daglig Ayurveda behandling, der gerne tog et par timer. Den blev skræddersyet af Our Lands Ayurvedalæge lige efter jeg kom og udført af en erfaren massør. Det var en meget stor og virkningsfuld oplevelse. Behandlingerne blev ansvarsfuldt tilrettelagt, så jeg hele tiden fik det der passede til hvordan jeg havde det og tog imod det forskellige.

Grace Tours havde arrangeret opholdet og orienteret om både stedet og behandlingerne på forhånd, så jeg var
velforberedt, men kan kun sige at den virkelige oplevelse var langt bedre end forventet.”

Lisbeth – februar 2017 Our Land – ren balsam for sjælen !

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

Ganesh
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Free Email Updates
Vi respektere din privacy