Ayurveda re-boot krydret med kultur og natur i Kerala – Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA RE-BOOT – kultur. natur. strand.

0
DET BEDSTE AF KERALA BACKWATERS
Fra16.900 kr.
DET BEDSTE AF KERALA BACKWATERS
Fra16.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

5320

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 17 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse / Ayurveda

Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne, at du får det bedste af begge dele! Oplev den driftige havneby Fort Cochin, med moderne kultur og historisk vingesus, få et ayurveda re-boot på naturskønne Our Land og fordøj det hele under palmerne på Marari stranden.

LÆS MERE

Du starter turen i Fort Cochin, en driftig havneby med mange gode gallerier og cafeer side om side med maharajapaladser, synagoen og traditionelle Kerala templer. En dosis moderne kultur og klassisk Kathakalidans sætter stemning for turen, inden du bliver kørt den korte strækning ned langs Malabar kysten til Keralas backwaters.

Hér bliver du sejlet over den hellige Pamba flod til Our Land Backwater Resort, som i den næste uges tid danner rammen om din afslappende ayurveda re-boot.

Sparring med den dygtige og kompetente læge Jayakrishnan, daglige massage- & behandlinger og lækker kost afstemt efter de ayurvediske principper. Her får din krop og sjæl en rigtig god time-out og re-boot. Her er også tid til at udforske backwaters til fods og til vands, opleve landsbylivet gå sin vante gang, når husbådede sejler forbi og skolebørnene kommer hjem ad stier mellem rismarkerne. Er du særlig interesseret i fugleliv, er du også kommet hen til det helt rigtige sted!

Efter en uges lise slutter du af med et par driver dage ved Marari stranden, hvor solen går ned i havet og spreder et orgie af gyldne farver.

Turen her er for dig, der gerne vil opleve Keralas natur og kultur og nyde et kortere og godt ayurveda re-boot i omgivelser, hvor alle kun vil dig det godt.

ESSENSEN AF REJSEN

2 UGERS KULTUR, NATUR & TIME-OUT.
ALL INCLUSIVE AYURVEDA RE-BOOT.
AFSTEMT & LÆKKER KOST.
LANDSBYLIV & MODERNITET.
ET KERALA KONCENTRAT AF DET BEDSTE.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Kochi: Østens Venedig fyldt med kultur, kunst og traditioner

Ankomst til Kochi tidlig morgen, din chauffør venter og kører dig ind til Fort Cochin, den smukke fredede bydel. Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

Efter en god nats hvile bliver du taget med på bytur i Kochi med bl.a. den første europæiske kirke i Indien, peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesisynagogen og pittoreske, kinesiske fiskenet, hvor du kan spise dig mæt i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder.

Du overnatter i Kochi.

DAG 3Kochi: En dag på egen hånd og Kathakali dans

Dagen er din egen til at udforske byen. Vi anbefaler at du lejer en cykel.
Om aftenen venter en forestilling med Kathakali, et klassisk malabarisk dansedrama, som oprindelig var en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

Du overnatter i Kochi. Morgenmad inkluderet.

DAG 4Kochi – Backwaters: Our Land og ayurveda i vente

Du bliver mødt efter morgenmaden og kører ned ad den gamle kystvej til Alleppey og ’backwaters’ området med naturlig skønhed og de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen man kun finder i backwaters, i Holland og på den jyske marsk.

Du bliver sejlet over til Our Land og indkvarteret på din egen private ø. Stedet har blot 6 værelser og er en sand grøn frodighed. Her bruges aldrig sprøjtegifte og du deler øen med mange, mange fugle.

Alle værelser har en dejlig privat terrasse og du kan vælge dit yndlings spot med hængekøje, hvor du kan slænge dig og falde i staver … sidde og kigge på livet, der glider forbi på floderne, nabokonen der ror ned ad floden med sin store andeflok, fiskerne der kommer forbi, børnene på vej til skole og vasketøjet der slåes på en sten i floden og klares inden aftenbesøget i templet.
Under hele opholdet vil din Sahai (hjælper) tage sig rigtig godt af dig og forkæle dig.

Efter du har fundet dig godt tilrette, vil du om eftermiddagen få din første ayurveda behandling.
I starten af opholdet vil du også blive introduceret til Dr. Jayakrishnan. Du kan fortælle ham om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie og han vil tilbyde dig et ayurvedisk perspektiv.
Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Den baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv. Dr. Jayakrishnan giver sig gerne tid til dig og til at forklare og rådgive. Dit ayurveda forløb her, vil sigte efter at give dig et rigtig godt re-boot.

Nyd stedet og lad dig forkæle, gå dejlige ture, se på fugle, slap af og gør ingenting, hvis det lige er det, som passer dig bedst ind imellem. Tag dagene som de kommer og ’go with your flow’!

Du overnatter på Our Land. Helpension inkluderet.

DAG 5 – 11Our Land: Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Dagene går helt af sig selv og uden besvær! Ayurveda behandlingerne fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Du får sund, let fordøjelig og velsmagende mad tilberedt med kærlighed. Du er omgivet af de sødeste mennesker, som kun vil dig det godt.

Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt.
Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken rutcher lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og husk at ’go with your flow’ i dit tempo!

Ratheesh inviterer til en morgen vandretur ad diger og stier mellem rismarkerne, og bådsmanden Banu kender de små kanaler som sin egne bukselomme og er altid klar til at tage dig med ud på en afslappende sejltur. Har du lyst til yoga, one-to-one sessions i yoga shala’en, kan det tilkøbes.

Når det passer ind i dit forløb, vil du blive inviteret til at tage med den lokale færge til Alleppey, besøge templet dér og markedspladsen, hvor du kan snuppe en kop chai og fylde kufferten med krydderier, før du tager retur til Our Land med auto-rickshaw.

Du overnatter på Our Land. Helpension inkluderet.

DAG 12Our Land – Marari stranden: Hav, strand, palmer og sol

Nulstillet og genopladet tager du afsked med Our Land og bliver kørt ud til Marari kysten, der med sine brede sandstrande, svajende kokospalmer og det skønne hav udgør det helt ideelle sted for badeferie. Du indkvarteres på skønt hotel, helt ned til stranden i den sydlige ende af Marari stranden.

Du overnatter ved Marari. Morgenmad inkluderet.

DAG 13 – 15Marari stranden: Hav, strand, palmer og sol

Dagene er til afslapning på stranden. Morgenvandring langs strandkanten eller begiv dig nordpå og hils på fiskerne, når de returnerer i deres farverige både fra deres natlige fisketur med alt godt fra havet.

Du overnatter ved Marari. Morgenmad inkluderet.

DAG 16Hjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

Lige over midnat bliver du kørt til Kochi lufthavn. Afrejse i de meget tidlige morgentimer og ankomst til København om eftermiddagen.

LÆS OM OUR LANDS AYURVEDA LÆGE DR. JAYAKRISHNAN

Den ayurvediske læge på Our Land Dr. Jayakrishnan er imødekommende, nærværende og lyttende, kan sit kram og er dygtig til at kommunikere. Han står for behandlingerne og vil sikre, at de understøtter dig på bedste vis. Han vil være tilstede flere gange i løbet af dit ophold på Our Land og du får 1-2 individuelle konsultationer, som støtter dit forløb på stedet og han giver forslag til, hvordan du kan fortsætte med gode vaner, når du skal hjem.

Dr. Jayakrishnan T J (BAMS, MD) er uddannet fra Pankajakasthuri Ayurveda Medical College i Trivandrum under University of Kerala. Herefter har han videreuddannet sig (post graduation, MD) indenfor den ayurvediske disciplin Rasashastra (hvordan blandinger af metaller og urter kan bruges medicinsk) på Alvas Ayurveda Medical College, Karnataka under Rajiv Gandhi Medical University. Her lavede Dr. Jayakrishnan forskning og skrev speciale omkring, hvordan nano sølvpartikler kan bruges i en effektiv kur mod kræft.

OPDAG OUR LANDS VIDUNDERLIGE VERDEN

Modtag ayurvedisk behandlingsforløb
Kerala er hjemsted for ayurveda videnskaben, og de gamle tekster anbefaler at du under et ayurveda retreat afholder dig fra både sol- og havbadning, og være væk fra distraktioner. For at begrænse input og uro, giver det mening at mange seriøse og autentiske ayurveda steder ligger væk fra verdens larm og trængsel. På Our Land hersker roen og stilheden  der naturligt understøtter et behandlingsforløb. Med blot 6 værelser er der masser af plads og rum, tid til personlig opmærksomhed og omsorg.

Den første ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.

Inden ankomst anbefaler vi at du skriver til Dr. Jayakrishnan, så han er opdateret på netop dig og dine ønsker for opholdet.

Få hvile, vær i stilhed og restituer
Aurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hængekøje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste.

Vær tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen, og du er omgivet af vand. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs rismarkerne, eller finde kikkerten frem og studere på det rige fugleliv. Du kan også sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.

Tag familien med!
Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er det på Our land også muligt at ’gradbøje’ intensiteten. Hvad enten du går all-in og vælger hardcore versionen eller du tager light versionen med wellness massage og udflugter, så passer det fint sammen. For basen er den samme, det er blot indholdet i dagen, der varierer og kan tilpasses jeres forskellige ønsker. I kan med andre ord godt holde en familieferie med ayurveda som omdrejningspunkt, og alle kan få det lige, som de ønsker det, fra det blide til det seriøse.

FUGLEKIGGERI PÅ OUR LAND

Fuglelivet i området på og omkring Our Land er værd at gå på opdagelse i hele året rundt. Tag på lange vandreture langs bredden af søen, med din kikkert, kamera og fugle dagbog, og gerne i selskab med Ratheesh.

Se listen med spændende fugle som gæster har identificeret under besøg på Our Land HER.

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

PRIS

16.900 kr. for 16 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg 4.000 kr.
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Up-Grace:

+ yoga på Our Land: 165 kr. for 1 privat one-to-one session med en kompetent og dygtig yoga underviser

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i din rejse:

 • Fly København – Kochi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Transfers i egen bil med chauffør
 • 3 nætter Kochi med morgenmad
 • 8 nætter Our Land med vegetarisk helpension tilrettet efter de ayurvediske principper og ayurveda re-boot pakke
 • 4 nætter Marari stranden med morgenmad
 • Guidet bytur i Kochi og Kathakali
 • Udflugt til Alleppey med rickshaw og båd
 • ’Narrowcanal’ cruise ved Our Land og vandretur
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Jeg var glad for mit ophold på Our Land, alle var meget venlige og hjælpsomme, ayuveda’en fin og jeg var glad for mine daglige spadsereture. Rateesh var overordentlig hjælpsom med fuglelivet, en stor fornøjelse.

Ulla – december 2019

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

Ganesh
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Free Email Updates
Vi respektere din privacy