AYURVEDA & YOGA RETREAT – Grupperejse til Kovalam i Sydindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA & YOGA RETREAT med ANNETTE TZFANYA 2021– samvær. nærvær. velvære.

0
GRUPPEREJSE MED ANNETTE TZFANYA – Sydindien 20. nov. – 5. dec. 2021
Fra20.600 kr.
GRUPPEREJSE MED ANNETTE TZFANYA – Sydindien 20. nov. – 5. dec. 2021
Fra20.600 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

8074

Hvorfor rejse med os?

  • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
  • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
  • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 17 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
20. nov – 5. dec 2021
København
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Grupperejse med Annette Tzfanya
Ayurveda & yoga

Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit individuelle niveau.

LÆS MERE

Hver dag modtager du skønne, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Dr. Unnis klinik, og med 13 dages behandlinger er du godt på vej mod mere ro og balance.

Tidspunktet for rejsen er perfekt – højsæsonen er kun lige startet på klinikken, så der er god tid til behandlingerne – monsunen er slut og varmen er behagelig. Så du får her en unik  mulighed for at lægge alle hverdagens bekymringer fra dig, og kun koncentrere dig om at pleje og forkæle din krop og dit sind – dyrke yoga og meditation, spise god vegetarisk mad, slappe af og nyde hyggeligt samvær med resten af gruppen.

OM UNDERVISNINGEN
Annette underviser i Vijnana yoga, der bygger på 7 vitale principper, der giver mulighed for at bevæge kroppen som en enhed. Principperne handler bl.a. om, at afslappe kroppen og stilne sindet, finde intention og fodfæste, rette opmærksomheden på åndedrættet samt mærke ekspansion. I Vijnana opøves evnen til at lytte til din krop indefra. Langsomme rolige flow vil føre dig gennem principperne og du vil få mulighed for at udforske og lege med muligheden for at anvende flere – eller alle principper på en og samme tid.

På dette retreat vil der være et specielt fokus på smertelindring, og du vil lære teknikker til at forebygge smerter og ubehag i kroppen. Kender du det? Du står for eksempel op om morgenen og er stiv hen over lænden, du har siddet en hel dag på kontoret og skulderne begynder at værke, du rejser dig fra sofahjørnet og oplever stivhed i kroppen… De fleste kender det. Annette vil undervise i en metode (MELT) hvor bindevævet stimuleres med små bolde og bestemte teknikker, så du har smerteforebyggelsen i egne hænder. Teknikkerne supplerer yogaen og de ayurvediske behandlinger på fineste vis. Yogaen smidiggør bindevævet, og når du modtager ayurvediske massagebehandlinger og kroppen varmes og masseres igennem med urteolier, gives der også næring og flow til bindevævet – så teknikkerne med bold, yoga og ayurveda er den perfekte tre-enighed.

ESSENSEN AF RETREATET

13 DAGES AYURVEDA BEHANDLINGER.
YOGA & MEDITATION HVER DAG.
FOKUS PÅ SMERTELINDRING & VELVÆRE I KROPPEN.
DEJLIGT HOTEL VED STRANDEN.
TID TIL RO & FORDYBELSE.
HYGGELIGT SAMVÆR & NÆRVÆR MED ANDRE.

MØD ANNETTE

“Jeg har en legende og kreativ tilgang til yoga – der skal være sjov og nærværende, flydende og tilgængelig for alle. At jeg er uddannet både fysioterapeut, Vijnana og Yin yogalærer, MELT instruktør og ayurvedisk terapeut vil afspejles i min yoga undervisning… blandt andet bliver små bolde taget i brug til at stimulere bindevævet og du vil lære teknikker til at forebygge smerter og ubehag i kroppen. 

Jeg elsker at undervise og videregive min begejstring og glæde ved yoga, og anstrenger mig for, at alle går fra en yogatime med oplevelsen af, at noget har forandret sig dybt indeni. Du skal bare møde op – præcis som du er!”

Annette afholder løbende arrangementer her hos Grace Tours – tjek EVENTS

This Body we have, right now, is exactly what we need to be fully human, fully awake, fully alive.

PEMA CHÖDRÖN

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København om morgenen med Qatar Airways. Mellemlanding i Doha. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Trivandrum – Kovalam: Strand og hvile og få masseret jet-lag ud

Ankomst Kovalam tidlig morgen lokaltid. Vi bliver afhentet og kører til Kovalam strand (ca. ½ time) og bliver indkvarteret på The Beach Hotel eller The Beach Hotel II.

Om eftermiddagen får du din første ayurvediske behandling hos Agastyaa.

Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Fællesmiddag om aftenen.

DAG 3 – 14Kovalam strand: Yoga, meditation og revitaliserende ayurveda

Ved solopgang dyrker vi yoga, hvor alle kan være med, uanset om du er ny til yoga eller øvet. Efter en god morgenmad går vi hver til sit. De daglige ayurveda behandlinger på Agastyaa vil ligge nogenlunde fast hver dag, og derudover er der tid til ro, fordybelse og f.eks. en gåtur på stranden.

Nogle eftermiddage samles vi igen til yoga, mens vi andre aftener samles til meditation, inden vi går stille til ro.

TYPISK DAGSPROGRAM:
kl. 06.30-08.30: Morgenyoga og meditation på taget af The Beach Hotel II
kl. 09.00-10.00: Dejlig morgenmad sammen på Fusion eller German Bakery
kl.10.00-16.00: Ayurveda hver dag og tid til refleksion, læsning, strand og andet
kl 16.00-17.30: Blid yoga og meditation – nogle dage
kl. 19.00: De, som har lyst, spiser fællesmiddag
kl. 21.00–21.30: Aftenmeditation – nogle aftener

DAG 15Kovalam strand: Yoga, stand og afslapning

Morgenyoga som alle andre dage, men denne dag er ayurveda fri, og helt din egen til en badetur, lidt shopping, sightseeing, forkælelse med en omgang pedicure eller blot timer på langs under en parasol på en strandseng med en god bog.

Hvis du hellere vil have endnu en dag med ayurveda behandlinger, kan du tilkøbe det når du booker rejsen.

DAG 16Hjemrejse Trivandrum – København

I de tidlige morgentimer checker vi ud af hotellet og kører til Trivandrum lufthavn. Ankomst København tidlig eftermiddag med en blødere og mere udstrakt krop. Velkommen hjem!

DE SKØNNE BEACH HOTELLER

The Beach Hotel ligger midt på strandpromenaden og lige ud til stranden. Alle værelser (8) i stueetage med egen terrasse/havudsigt. Værelserne er rigtig pæne og hele hotellet istandsat i efteråret 2019. På første sal restaurant German Bakery / Waves, med super lækre retter, og hvor ingen kigger skævt, hvis man sidder længe med en bog og kigger på vandet og den smukke solnedgang

The Beach Hotel II er nyere, lyst, luftigt og smukt. Alle værelser (14) er store og meget smagfuldt indrettet og alle med egen, privat balkon. Uhindret panorama havudsigt fra de 12 værelser og kig til vand fra de 2 nye værelser ved swimmingpoolen. Meget lækker swimmingpool opført i 2019.

Stueetagen huser restaurant Fusion, Kovalams bedste spisested. Et af de absolut bedste steder at bo ved Kovalam.

Begge Beach Hoteller tilbyder også ayurvedisk morgenmad og på The Beach Hotel (German Bakery) har de en ayurveda menu for frokost og aftensmad.

Hotellerne er ejet af et indisk-tysk par og er virkelig veldrevet. Stilen er indo-europæisk, terracotta, batik og smuk! Sans for detaljer, god atmosfære og meget velfungerende.

Alle værelser er med loftvifter. Det er muligt at tilkøbe air condition på The Beach Hotel II, men det anbefales ikke under ayurveda ophold.

PRIS

fra 20.400 kr. for 16 dage
– et lille forbehold for pris for afrejse 2021

The Beach Hotel:

I delt dobbeltværelse: 20.600 kr.
I enkeltværelse: 22.600 kr.

The Beach Hotel II:

I delt dobbeltværelse: 23.600 kr.
I enkeltværelse: 27.100 kr.

På denne type rejse kan du bo på enkeltværelse, hvis du rejser alene, og dobbeltværelse hvis I rejser to sammen.

Næsten alt er inklusiv, det eneste du skal tænke på er frokost og aftensmad, som kan klares på et madbudget på ca. 100 kr. om dagen.

Up-Grace:

+ ekstra dag med ayurveda: 300 kr.
+ air condition på The Beach Hotel II air condition (anbefales ikke under ayurveda): 1.500 kr. pr. værelse

DU KAN ROLIGT BOOKE DIN REJSE!

Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved at bestille din nye rejse hos os. Vi har derfor indført et flex-depositum, som er et mindre beløb, du betaler ved bestilling. Denne fratrækkes det endelige depositum, som først betales, når det vurderes, at rejsen kan blive gennemført. Og hvis nu det ikke går, som vi vil, så får du hele dit flex-depositum tilbage.

Rejsen gennemføres ved minimum 10 og maksimum 18 deltagere.

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse:

  • Fly København – Trivandrum t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r med bil
  • 15 overnatninger på enten The Beach Hotel eller The Beach Hotel II – med morgenmad
  • 13 dages ayurvediske behandlinger på Agastyaa Clinic, som ledes af Dr. Unni
  • Yoga / MELT / workshops og rejseledelse med Annette Tzfanya
  • Seminar om ayurveda af Dr. Unni
  • Som Grace Tours kunde på Agastyaa Heritage Clinic vil du få en personlig aftenkonsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb
  • Alle urtepræperater under opholdet
  • 1 spa behandling (ansigtsmassage eller reflexology fod massage)
  • 2 akupunktur behandlinger
  • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
  • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Download printvenlig rejsebeskrivelse HER

Jeg synes det var fantastisk med yoga om morgenen på taget – det var SÅ dejligt! Anette var skøn til, at vi fik prøvet alt muligt! Jeg havde ikke prøvet yoga før, og jeg blev glad for det. Min krop blev mere smidig i løbet af turen. Stor ros til Anette for hendes måde at SE alle.”

Janne – November 2018

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

Ganesh

SHIRODHARA & ABHYANGA HOS ANNETTE TZFANYA

800 kr.

Er du nysgerrig, trænger til at parkere stressen eller kan du ikke vente til din næste Indiensrejse, så kig forbi og få en klassisk shirodhara af Annette Tzfanya, hvor en varm strøm af olie løber på panden, kombineret med abhyanga massage. Se mere HER 

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Free Email Updates
Vi respektere din privacy