Rejsen i dit liv tilrettelægges som retreat med mindfulness, meditation

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

REJSEN I DIT LIV – udsættes til efteråret 2021

0
GRUPPEREJSE MED ELIN JENSEN & JOHN LANGFORD
Fra19.900 kr.
GRUPPEREJSE MED ELIN JENSEN & JOHN LANGFORD
Fra19.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1782

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 17 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

13 dage
Efteråret 2021
København
Amritsar, Indien
Grupperejse
Mindfulness/Retreat

ELIN JENSEN & JOHN LANGFORD:

Tag med til kilden til mindfulness i Indien! Kultur, retreat, meditation og yoga i fantastiske omgivelser med Himalaya i baggrunden. En helt unik tur, hvor du er på rejse i både dit indre og det ydre.

Rejsen tilrettelægges som retreat med fokus på dit personlige lederskab og med mindfulness meditation og yoga. Du er i gode hænder hos Elin Jensen og John Langford, der begge er erfarne og professionelle coaches og som har et indgående kendskab til Dharamsala og omegn. John er desuden mindfulness instruktør

Vi bor på et retreat center i en lille by i nærheden af Dharamsala. Her er fred og ro og god plads. Maden er vegetarisk og de fleste råvarer er dyrket af centeret. Centeret kan i sin organisering, sammenlignes med en dansk højskole.

Vi opholder os på retreat centeret til yoga, mindfulness meditation og afslapning. Herfra kan vi nemt arrangere små vandreture til områdets smukke klostre, landsbyer, det tibetanske kulturinstitut og det buddhistiske dyreinternat. Vi tager på ekskursion for at besøge klostre og gå (mindful) tur i Himalaya bjergene. Og så skal vi naturligvis til Mcleod Ganj – byen hvor H.H. Dalai Lama bor.

Begrænset antal pladser!
Sidste tilmeldingsfrist d. 12. august 2021

REJSEN I DIT LIV ER ET RETREAT

Vil du skabe forandring i dit liv?
Få redskaber til at skabe ro og opmærksomhed, balance og personlig styrke.

Retreatet tilrettelægges med mindfulness meditation og yoga og tilbud om personlig coaching undervejs og på baggrund af den personprofil, som du tilbydes at gennemføre inden afrejse.

Vi går direkte til kilden for mindfulness.
Vi undersøger og oplever buddhismen, der hvor den udfolder sig i området hvor H.H. Dalai Lama bor.

www.rejseniditliv.dk

PROGRAM

DAG 1 Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

DAG 2Ankomst Amritsar

Vi ankommer til Amritsar, og nu vil du rigtigt opleve Indiens mangfoldighed og virvar af indtryk. Du skal bo centralt, så du nemt kan opleve det smukke Gyldne Tempel, som er sikhernes største helligdom, og måske det smukkeste du nogensinde har set. Hver dag bespises 50.000 gæster gratis af frivillige. Du er meget velkommen til, at give et nap med i fremstillingen af chapatis. I Amritsar møder vi vores lokale guide, som følger med os gennem hele vores ophold i Indien.

DAG 3Amritsar – Dharamsala

Efter en god nats søvn, kører vi i bil mod Dharamsala. Undervejs vil du opleve Indiens mangfoldighed, og hvordan landskabet skifter efterhånden som vi kommer op i højderne. Undervejs spiser vi frokost med udsigt til de lavere bjerge, som inderne kalder “Shivas skæg” på grund af den vilde og frodige bevoksning. Udover kokken og tjenerne, så vil aberne formentlig også tage imod her. Vi spiser herlig indisk mad, og kører videre op i bjergene til Dharamsala, som vi når ud på eftermiddagen. Vi skal bo på TARA-Jagori. Et retreatcenter beliggende i en lille landsby i rolige omgivelser. Centeret drives af en indisk NGO, der arbejder for kvinders rettigheder. Vi håber, at lederen af NGO´en er hjemme, så du kan høre hendes gribende fortælling om stedet og organisationens arbejde. Efter aftensmaden mødes vi til aftenmeditation. Det gør vi iøvrigt på alle aftenerne.

DAG 4Dharamshala – yogaen begynder

Mens vi er på Jagori, så starter alle dage med yoga. Alle kan være med, for vores yogalærer tager udgangspunkt i holdets og den enkeltes erfaringer.
Efter morgenmaden får du muligheden for at fordybe dig i den personprofil, som du fik besvaret inden du rejste fra Danmark. Den tjener som inspiration til hvilke spørgsmål du kan søge svar på i løbet af dit ophold.
Om eftermiddagen går vi tur til det nærliggende og helt fantastisk smukke buddhistiske Gyatso kloster, hvor Hans Hellighed 17. Karmapa Ogyen Trinley Dorje bor i eksil når han er hjemme. Vi skruer op for nærvær og opmærksomhed med meditation på stedet. Du får lyst til at besøge Gyatso igen. Hvilket du også får rig mulighed for.

DAG 5Dharamshala – Mcleod Ganj

I dag tager vi op i bjergene til Nadi. Her vil du opleve de smukke Himalaya bjerge tæt på. Faktisk står du på et af dem. Vi går ned til den tibetanske børneby, hvor flygtningebørn går i skole. Skolen kan huse op til 1000 børn. Herefter skal du spise frokost på det lille Hotel Him View i bjergbyen Mcleod Ganj. Det er her H.H. Dalai Lama bor. Efter frokost viser vi dig hans residens og klosteret, og du har tid på egen hånd til at shoppe alt fra buddhastatuer til tørklæder. Det er en rigtig backpacker by, så der er masser af turister, pilgrimme, munke og nonner. Befolkningen er hovedsageligt tibetansk.

DAG 6Dharamshala – En rolig dag i eget tempo

I dag har vi en rolig dag i dit eget tempo. Der er naturligvis yoga om morgenen og fælles meditation. Du har også muligheden for, at gå en tur i området. Der er mange fine ting at kigge på. Du kan besøge det lille hindu tempel, kigge lidt på landsbyskolen, gå ned til den store vej og opleve det travle handelsliv – eller bare sidde på et stengærde med en kop chai og falde i snak med de lokale. Eller hvad med en stille dag i den skønne have udenfor din dør med lidt fordybelse.

DAG 8Dharamshala – besøge Jetsunma Tenzin Palmo på klosteret DGL Nunnery

I dag er et af turens højdepunkter! Vi tager på tur gennem themarker og landsbyer til den højtstående og meget respekterede nonne Jetsunma Tenzin Palmo ved byen Palampur. Hun bor på klosteret DGL Nunnery. Undervejs i løbet af dagene har du måske fået en masse inspiration til de store spørgsmål i livet. Dem vil du få mulighed for at stille på dette eksklusive møde. Jetsunma Tenzin Palmo har levet i alene i en grotte i bjergene i sammenlagt 10 år. Hun har skrevet flere bøger, og er en velanset lærer i den buddhistiske dharma. Dette plejer, at slå benene væk under deltagerne på REJSEN I DIT LIV og være en uforglemmelig oplevelse. Vi tager forbehold for Jetsunmas planer, krydser fingre for at det lader sig gøre – og ellers hiver vi noget andet op af hatten i samme boldgade.

DAG 7Dharamshala – Tibetansk kulturcenter

I dag skal du opleve Norbulingka instituttet. Det er kulturcenter for tibetansk kunst og håndværk. Her kan du se, hvordan tibetanerne holder deres kultur vedlige. Det er et stort område beliggende i en ualmindeligt smuk park, med små broer over rislende bække, et smukt tempel og en masse værksteder. Du har også muligheden for, at købe flotte tørklæder, tøj, buddha statuer, malerier og meget andet. Her kan du iøvrigt være helt sikker på kvaliteten.

DAG 9Dharamshala – Dolma Ling

I dag skal du på tur til et andet buddhistisk kloster i nærheden. Denne gang drejer det sig om det ubeskriveligt smukke nonne kloster Dolma Ling. Du vil blive vist rundt af en nonne inden vi sætter os til et kort møde med den ledende nonne på stedet. Hun kan fortælle indgående om livet på klosteret og besvare alle dine spørgsmål om dette. Elin og John håber, at du også får mulighed for, at møde nonnen som de sponsorerer.
Hvis Hans Hellighed 17. Karmapa ellers er hjemme på Gyatso klosteret, så har du mulighed for at møde ham om eftermiddagen. Hver lørdag mødes han med de fremmødte i en halv times tid. En stor oplevelse.

DAG 10Dharamshala – eskursion til Mcleod Ganj

I dag tager vi igen på eskursion til Mcleod Ganj. Vi skal igen på et helt særligt besøg. Vi skal besøge Chamtrul Rinpoché som er en kendt og respekteret Dharma lærer. Han er tibetaner men taler engelsk og formidler buddhistisk filosofi på en meget tilgængelig måde. Rinpoche vil lede en meditation og chante med os. Vi giver os god tid i Mcleod Ganj for du blev sikkert ikke færdig med den lille by med den gode stemning.

Måske fik du øje på noget du ville købe med hjem sidste gang vi var her? Måske har du bare lyst til at drysse lidt mere rundt i byen eller bruge tid på at opleve den særlige stemning på Dalai Lamas kloster Namgyal. Mcleod Ganj byder på en masse og Elin og John har helt sikkert nogle forslag til dig og måske opstår muligheden for nogle spændende aktiviteter udover programmet. Vi spiser frokost på en restaurant i byen inden mødet med Chamtrul Rinpoche.

DAG 11Dharamshala – Opsamlingsdag

I dag er sidste dag i Dharamsala. Vi samler op på dagene og har formiddagen på egen hånd. Om eftermiddagen går vi over på Dolma Ling klosteret for at opleve den tibetanske debat tradition, som nonnerne øver sig i. Efterfølgende deltager vi i en ualmindeligt smuk lys ceremoni. Her tænder vi lys sammen med 2 nonner, mediterer og sender gode tanker til alle følende væsener.

DAG 12Dharamshala – Amritsar

I dag checker vi ud fra Jagori. Vi tror, at du vil ønske at komme tilbage til dette skønne sted. Vi kører retur til Amritsar, spiser frokost undervejs og når frem til hotellet i løbet af eftermiddagen. Der er mange ting at se i Amritsar. Du bor jo midt i byen, så der er forretningerne, cafeerne og de største seværdighed lige omkring dig. Så er der selvfølgelig Det Gyldne Tempel, som du måske har lyst til at gense. Hvis du har lyst, så kan du tilkøbe en tur til Wagah Border – grænseovergangen til Pakistan. Hver eftermiddag udspiller der sig en spektakulær ceremoni, som ikke findes magen til, og som markerer, at grænseovergangen lukker for dagen. Grænsevagterne optræder med forskellige ritualer på hver side af grænsen. Meget farverigt, mærkeligt – og herligt indisk.

DAG 13Hjemrejse og ankomst til København

I dag går turen hjem mod Danmark. Vi skal nå et tidligt fly mod Delhi, hvorfra vi rejser videre mod Danmark.

ELIN & JOHN

rejsen i dit liv Langford

John Langford

Kognitiv psykoterapeut og certificeret mindfulness instruktruktør (MBCT), journalistisk uddannelse, certificeret NLP Coach, Master of Public Policy fra RUC, diplom i organisationspsykologi, merkonom og pædagog.

Træner mennesker i personlig formidling, selvudvikling og livsbalance. Er rådgiver indenfor kommunikation, forhandling, lobbyisme og organisationsudvikling. John har et stort netværk i og omkring Dharamsala i Indien og er inspireret af tibetansk buddhisme.

rejsen i dit liv Langford

Elin Jensen

Coach, proceskonsulent og pædagog. Akademiuddannet i ledelse.

Har gennem sine forskellige positioner, som medarbejder, leder og selvstændig, arbejdet med kommunikation mellem mennesker, og arbejdet med egen og andres personlige udvikling.
Elins passion er, at hjælpe kvinder til at finde mere glæde og ro i deres liv.

Johns passion for Indien begyndte helt tilbage i 2008, hvor han rejste til Indien, som længe havde trukket i ham.

Han faldt pladask for dette uregerlige, venlige, smilende, larmende, rummelige og spirituelle land. Især området Dharamsala i Nordindien, der har åbnet grænserne for det Tibetanske eksilsamfund og Dalai Lama, gjorde stort indtryk på John. På den første rejse mødte John, Sharon Thrupp, der er rejsearrangør og ejer af Ekno Eksperience. Dette møde har udviklet sig til venskab og samarbejde omkring Rejsen i dit liv.

John er en mand, der går i dybden med ting, der interesserer ham, så han har fordybet sig i området, det Tibetanske eksilsamfund og Buddhismen. John har været tilbage flere gange, både i Dharamsala og andre steder i Indien.

Helt frem til 2013 havde Elin en overbevisning om, at hun aldrig i livet skulle til Indien! Men da John gik i gang med at planlægge sin 4. tur, så tænkte hun, at der måtte jo være noget om det og sagde “okay, så vil jeg gerne med, for at opleve, hvad det er du synes er så fantastisk”.

Det har hun aldrig fortrudt et øjeblik. Ligesom John, kom hun til at elske dette land og i 2016 tog de afsted med det første hold, der var ude på Rejsen i dit liv.

Indien, Dharamsala, smukke Himalaya og retreatcenteret Jagori Gramen, giver dig et unikt udgangspunkt for vekselvirkingen mellem at fordybe dig i nærvær og opmærksomhed og oplevelsen af natur og den Indiske og Tibetanske kultur.

John og Elin er dine passionerede rejseguides, på både det ydre og indre plan.

PRIS

19.900 kr. for 13 dage
Per person i delt dobbeltværelse
Eneværelse tillæg 1.900 kr.

I prisen er inkluderet:

 • Fly København – Amritsar / retur med Air India på økonomiklasse inkl. skatter/afgifter fly
 • Transportudgifter i Indien
 • Personprofilerne Facet5 profilen Spotlight
 • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse - heraf de to i Amritsar/9 i Dharamsala
 • Helpension alle dage i Amritsar og Dharamsala
 • 7 yogasessioner
 • Workshops og rejseledelse
 • Lokal guide
 • Introduktionsmøde inden rejsen
 • Udflugter i Dharamshala og Amritsar - inklusive besøg i det Gyldne Tempel
 • Drikkepenge til chauffører/guide i Amritsar og donation til Jagori
 • Pris er eksklusiv:Indenrigsbillet DK / Fakturagebyr (90 kr. pr. person) / Afbestillings- samt obligatorisk rejseforsikring – vi skal bede om police nr. / Visumgebyr 25 USD for 30 dage, 40 USD for 1 år og 80 USD for 5 år (søges online) / Alt ikke beskrevet under "Inkluderet" såsom vasketøjsservice, drikkepenge m.m.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
 • Ved tilmelding har vi brug for følgende info om dig:Navn som anført i pas / Adresse/telefon nr. / Fødselsdag / Særlige oplysninger (f.eks. fysiske/helbredsmæssige udfordringer)

Download printvenlig program på rejsen HER

Jeg er fyldt op med inspiration til at få mere ro i mit liv, til at det også er sjovt at arbejde med sig selv, og at det ikke behøver at være selvhøjtideligt. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker, og jeg vild med jeres fremgangsmåde!

Deltager på 'REJSEN I DIT LIV'
Ganesh
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Free Email Updates
Vi respektere din privacy